Bellen: +31(0) 36 - 820 00 50

DE SNELLE MANIER OM DIRECT TE WETEN OF EN HOEVEEL U KUNT BESPAREN OP UW ACTUELE ENERGIEKOSTEN!

Stappen te doorlopen voor uw energiecontract screening

1U dient Lectium te voorzien van een machtiging om uw contract- en verbruiksgegevens op te vragen bij uw leverancier. Om de inventarisatie te versnellen kunt u kopieën van een maand-, jaar-, slot-/eindfactuur of energiecontract per locatie uploaden.

2Na ontvangst van de machtiging, vraagt Lectium namens u de gegevens op bij uw leverancier en maakt een besparingspotentieel voor u inzichtelijk. Als er op basis van uw contract en de huidige marktomstandigheden mogelijkheden zijn om gunstigere contractuele voorwaarden en prijzen te bedingen, dan zal Lectium u hierover informeren.

 

3Lectium zal bij verschillende leveranciers inventariseren wat specifiek voor u de mogelijkheden zijn. In overleg met u wordt vervolgens een inkoopstrategie bepaald die Lectium namens u zal uitvoeren. Hierbij zal Lectium voor u contracten en prijzen uitonderhandelen.

4Uiteindelijk voorziet Lectium u van een voorstel van de leverancier met de meest gunstige contractuele voorwaarden en prijzen. U kunt dan beslissen op het aanbod.

 

 

 

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze Click  'n' Go Screening, neem dan contact op via 036  82 000 50 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Invalid Input

Invalid Input

Ungültige Eingabe

Please type your full name.

Invalid Input

Invalid Input

Invalid email address.

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Wanneer kunnen wij contact met u opnemen?
Please select a date when we should contact you.

Invalid Input

Invalid Input

2 Optioneel upload een scan van uw maand-, slot- of eindfactuur en/of energiecontracten.

Invalid Input

Bewijs dat u geen robot bent
Invalid Input

Onze Locaties

Onze kantoren zijn gevestigd in Nederland en Duitsland met meertalige adviseurs.

 

 

Contact