Bellen: +31(0) 36 - 820 00 50

Ontzorging

Lectium gaat voor een duurzame relatie met haar klanten. Daarom vinden wij het van belang voordat wij met u tot zaken komen, dat u eerst kunt proeven en wennen aan de samenwerking. Overzicht van uw energiehuishouding is voor ons de start van de samenwerking. Dit doen wij geheel vrijblijvend. Zowel u als wij hebben het overzicht en u weet of en waar u kunt besparen. Zo kunnen wij onze toegevoegde waarde bewijzen en kunt ondervinden of u onze samenwerking als prettig ervaart.

Nadat wij namens u energiecontracten gesloten hebben ronden wij dit hele traject voor u af. Hierna kunnen wij o.a. uw facturen controleren of uw volledige ondersteuning bieden bij uw energiezaken door middel van een Servicecontract. Een Servicecontract of niet, u kunt ons altijd vrijblijvend bellen voor advies!

1Contract afhandeling
Als u via Lectium een energiecontract sluit, dan regelen wij alle zaken voor u. Als u vragen heeft kunt die bij ons neerleggen. U hoeft geen contact meer op te nemen met uw energieleverancier of netbeheerder. Wij controleren de eerste twee maanden nadat uw nieuwe contract is in gegaan uw facturen om te zien of alle juiste variabelen zijn overgenomen.
Lees meer

2Factuurcontrole
Helaas komen er nog te veel fouten voor in energiefacturen. Dit gebeurd veelal bij jaarafrekeningen of eindnota's waarbij op basis van geschatte of verkeerde meterstanden wordt afgerekend. Lectium controleert voor haar klanten de energiefacturen, verwerkt ook de meterstanden en wij kijken o.a. naar de afrekeningen van de energiebelasting. 
Lees meer

3Servicecontract
Indien zich helemaal niet meer met u energiezaken wilt bezighouden maar wel op de hoogte wilt blijven over uw leveringsprijzen en voor uw onderneming van belang zijnde ontwikkelingen binnen de energiemarkt? Sluit dan een Servicecontract bij Lectium. U heeft dan 1 contactpersoon waarbij u al uw vragen kunt neerleggen en die u adviseert als dat nodig is.
Lees meer

4Service-Desk
Als u nu klant bent van Lectium of niet, via onze Service-Desk kunt u zowel telefonisch als via de mail al uw energiegereglateerde vragen neerleggen. U vragen worden altijd binnen 24 uur opgepakt en afgehandeld. Voor dringende zaken kunt het best telefonisch contact opnemen. U wordt altijd persoonlijk te woord gestaan en u heeft geen lange wachttijden.
Lees meer

 

Onze Locaties

Onze kantoren zijn gevestigd in Nederland en Duitsland met meertalige adviseurs.

 

 

Contact