Bellen: +31(0) 36 - 820 00 50

Factuurcontrole

Energiefacturen zijn vaak lastig leesbaar en moeilijk te doorgronden. Het begrijpen van zo'n factuur is dan ook een hele opgave. Ook komen er helaas nog regelmatig fouten voor in de bedragen die aan de bedrijven worden doorberekend. Fouten in leveringstarieven, verbruiken en energiebelasting kunnen redenenLectium Energyinkoop SaveMoney zijn dat bedrijven te veel betalen. 

Lectium controleert voor haar klanten niet alleen de termijn- of maandnota’s maar juist ook de jaar-, eind en slotnota’s. U heeft bij sommige leveranciers de keuze uit allemaal losse facturen of een verzamelnota voor al uw vestigingen. Lectium weet welke leveranciers wel en welke geen goede verzamelnota kunnen leveren. Een verzamelnota bespaart een onderneming met veel vestigingen een hoop losse facturen, dus veel tijd bij de verwerking hiervan.

Maakt u gebruik van de factuurcontrole, dan veranderen wij het factuuradres naar dat van Lectium. Uw facturen komen binnen bij ons. Na de controle en het akkoord, ontvangt u uw facturen en kan worden overgegaan tot betaling. Indien een factuur niet correct is, zal Lectium de benodigde stappen nemen richting de leverancier, tot de nota in overeenstemming is met het verbruik en de contractvoorwaarden.

In het geval van jaarnota’s zal Lectium namens u zorg dragen voor de verwerking van de juiste meterstanden via de daarvoor beschikbaar zijnde meterstandenformulieren.

Op korte termijn kunt u via ‘Mijn Lectium’ uw energiefacturen, contracten en overige afgenomen services inzien en downloaden.

 

 

Onze Locaties

Onze kantoren zijn gevestigd in Nederland en Duitsland met meertalige adviseurs.

 

 

Contact