Bellen: +31(0) 36 - 820 00 50

Contract afhandeling

Na het sluiten van uw leverings- en netbeheercontracten, controleert Lectium standaard voor elke klant de eerste twee facturen onder het nieuwe contract. Dit is ter controle of de leverancier de juiste gecontracteerde variabelen hanteert en dat alles is verwerkt zoals het hoort te zijn. Daarbij is eveneens van belang om te na te gaan of de juiste energiebelastingschaal wordt gebruikt. Ook zeggen wij, nadat u de contracten ondertekend heeft, de contracten direct weer op, zodat deze nooit stilzwijgend verlengd kunt worden. Lectium Contractbeheer

Indien u besluit te switchen van leverancier, dan begeleidt Lectium het hele traject. U als klant merkt helemaal niets van het switchtraject. Indien er toch iets niet helemaal juist verloopt, dan legt u dat bij ons neer en lossen wij dit op. 

Nadat u via Lectium een contract gesloten heeft bij een energieleverancier, kunt u kiezen voor een Servicecontract. Middels een Servicecontract bent u volledig ondersteunt en ontzorgt bij al uw energiezaken.

Indien u besluit alleen uw energie in te kopen via Lectium dan betaalt u eenmalig per inkooptraject. Wij blijven u dan nog wel op de hoogte houden over interessante (prijs)ontwikkelingen binnen de energiemarkt of andere zaken die van belang zijn voor uw onderneming. 

Of u nou wel of geen Servicecontract bij ons heeft, energiegerelateerde vragen kunt u altijd bij ons neerleggen. Wij zijn altijd bereid om u hiermee te helpen. U hoeft nooit meer in de wacht te staan bij de leveranciers met de 0900-nummers.

Onze Locaties

Onze kantoren zijn gevestigd in Nederland en Duitsland met meertalige adviseurs.

 

 

Contact