Bellen: +31(0) 36 - 820 00 50

DE SNELLE MANIER OM DIRECT TE WETEN OF EN HOEVEEL U KUNT BESPAREN OP UW ACTUELE ENERGIEKOSTEN!

Stappen te doorlopen voor uw energiecontract screening

1U dient Lectium te voorzien van een machtiging om uw contract- en verbruiksgegevens op te vragen bij uw leverancier. Om de inventarisatie te versnellen kunt u kopieën van een maand-, jaar-, slot-/eindfactuur of energiecontract per locatie uploaden.

2Na ontvangst van de machtiging, vraagt Lectium namens u de gegevens op bij uw leverancier en maakt een besparingspotentieel voor u inzichtelijk. Als er op basis van uw contract en de huidige marktomstandigheden mogelijkheden zijn om gunstigere contractuele voorwaarden en prijzen te bedingen, dan zal Lectium u hierover informeren.

 

3Lectium zal bij verschillende leveranciers inventariseren wat specifiek voor u de mogelijkheden zijn. In overleg met u wordt vervolgens een inkoopstrategie bepaald die Lectium namens u zal uitvoeren. Hierbij zal Lectium voor u contracten en prijzen uitonderhandelen.

4Uiteindelijk voorziet Lectium u van een voorstel van de leverancier met de meest gunstige contractuele voorwaarden en prijzen. U kunt dan beslissen op het aanbod.

 

 

 

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze Click  'n' Go Screening, neem dan contact op via 036  82 000 50 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Click 'n' Go Screening

DE SNELLE MANIER OM DIRECT TE WETEN OF EN HOEVEEL U KUNT BESPAREN OP UW ACTUELE ENERGIEKOSTEN.

1Vul hier uw persoonlijke gegegevens in, en een tijdstip waarop wij u kunnen bellen.

Invalid Input

Please type your full name.

Invalid Input

Invalid email address.

Wanneer kunnen wij contact met u opnemen?
Please select a date when we should contact you.

Invalid Input

2 Vul de Machtiging in: uw bedrijfs- en contactgegevens, bedrijfsnaam, naam, functie, telefoonnummer, fax,  e-mail adres en kvk-nummer

3Print, teken en upload de door u ondertekende machtiging zodat wij ontbrekende informatie bij uw leverancier op kunnen vragen

Invalid Input

4 Upload een scan van uw maand-, slot- of eindfactuur en/of energiecontracten

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Stappen te doorlopen voor uw energiecontract screening

1 U dient Lectium te voorzien van een kopie van een maand-, slot- of eindfactuur of energiecontracten. Dit kan per scan, fax of post (onderdeel ‘click 'n' go’ voor digitale upload).

2Indien Lectium namens u nog ontbrekende gegevens moet opvragen bij uw leverancier op basis van uw ingezonden stukken, dan heeft Lectium daarvoor een machtiging nodig. Deze kunt u invullen en faxen of mailen naar .

3Lectium screent de  factuur o.a. op onnodige kosten en vaste lasten alsmede of de betaalde prijs marktconform is.  Als er op basis van de huidige marktomstandigheden mogelijkheden zijn om gunstigere contractuele voorwaarden en prijzen te bedingen, dan zal Lectium u hierover informeren.

4Lectium zal bij verschillende leveranciers inventariseren wat  specifiek voor u de mogelijkheden zijn. In overleg met u wordt vervolgens een inkoopstrategie bepaald die Lectium namens u zal uitvoeren. Hierbij zal Lectium voor u contracten en prijzen uit onderhandelen.

5Uiteindelijk voorziet Lectium u van een voorstel van de leverancier met de meest gunstige contractuele voorwaarden en prijzen. U kunt dan beslissen op het aanbod.

 

 

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze Click  'n' Go Screening, neem dan contact op via 036  82 000 50 of mail naar .

Invalid Input

Onze Locaties

Onze kantoren zijn gevestigd in Nederland en Duitsland met meertalige adviseurs.

 

 

Contact